FastForward Release 2023.4

Release 2023.4

Release
2023.4
Status
Live
Live
10 mei 2023
Downtime
Geen

Inhoud

Wijzigingen en verbeteringen

Manager Portal account instellen

vCalendar items verstuurd vanuit eigen domein

Wijzigingen en verbeteringen

  • Een breder scala aan karakters en speciale tekens kan nu tussen "<" en ">" geplaats worden in een memoveld van de kandidaat, bijvoorbeeld <test1.teken_@email.com>. Deze oplossing zorgt ervoor dat het probleem van het niet kunnen opslaan van memo's met e-mailadressen tussen haken in de applicatie wordt verholpen..
  • Een conflict is opgelost waardoor de job-alert e-mail berichten weer door de juiste afzender verstuurd worden.
  • We hebben een wijziging gedaan waardoor de e-mails via de API of Javascriptformulier (ook met bijlagen), bij bijvoorbeeld de bevestiging van een inschrijving nu in het juiste (html) formaat verzonden worden.

Manager Portal account instellen

Bij het activeren van een Manager Portal account, of het aanvragen van een nieuw wachtwoord voor de Manager Portal, werd een error bericht getoond. Hierdoor lijkt het of de wijziging niet gedaan is, terwijl dit wel het geval is. De error is in release 2023.4 verholpen en wordt niet meer getoond. 

 

vCalendar items uit eigen domein

Standaard worden vCalendar items (e-mail) verstuurd van het connexys.nl domein. Wanneer jouw organisatie gebruik maakt van de module 'mailen uit eigen domein', wordt de uitnodiging verstuurd vanuit het domein van jouw organisatie: naam@organisatie.nl

De vCalender optie is beschikbaar in het contactpersonen dossier. Wanneer deze op 'ja' staat, ontvangt een contactpersoon een agenda uitnodiging per mail bij het plannen van een gesprek.

Opmerkingen