Data encryptie

Connexys beschermt optioneel alle data in de databases door middel van encryptie. Deze encryptie zorgt ervoor dat onbevoegden die toch toegang krijgen tot de data, deze data niet kunnen lezen.

De data is unencrypted beschikbaar voor geauthoriseerde personen zoals de DBA en uiteraard de gebruikers van de applicatie.

Voor de encryptie wordt gebruik gemaakt van AES256 encryptie. De sleutel is opgeslagen in een Hardware Security Module. Een kopie van de sleutel is off-site beschikbaar op een beveiligde locatie.