Release 3.12.0.1: verbeteringen en oplossingen

Op donderdag 2 maart wordt de release 3.12.0.1 uitgevoerd. Deze relatief kleine release bevat voornamelijk verbeteringen en oplossingen die betrekking hebben op de voorgaande release. De voorbereiding voor deze release start rond 20:00 uur en duurt ongeveer tot 23:00 uur. De applicatie blijft tijdens de release beschikbaar.

Deze release bevat de volgende verbeteringen en oplossingen:

Verbeteringen

Recruitment

Handmatig anonimiseren van kandidaten
Met release 3.12 is de module Anonimiseren beschikbaar gekomen waarbij het ook mogelijk is om kandidaten vanuit het kandidaatdossier te anonimiseren. Deze optie is nu ook beschikbaar in de Connexys applicatie, dus ook klanten die geen gebruik maken van de module Anonimiseren kunnen van deze functionaliteit gebruik maken.

De werking is als volgt: 
Aan het kandidaatdossier is een anonimiseer-knop toegevoegd: Als je hierop klikt dan verschijnt er een scherm waarin wordt gevraagd of je zeker weet of je de kandidaat wilt anonimiseren. Door op Opslaan te klikken wordt de kandidaat direct geanonimiseerd.

!Let op: als je een kandidaat anonimiseert dan worden de persoonsgegevens van deze kandidaat overschreven. Het anonimiseren van een kandidaat kan niet ongedaan gemaakt worden; Deze gegevens zijn niet meer te achterhalen.

Portals

Aangepaste meldingen bij gebruikersnaam of wachtwoord vergeten
Wanneer je in de manager portal of in de kandidaat portal klikte op Ik ben mijn wachtwoord vergeten of Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten en er werd een niet bestaande gebruikersnaam of e-mailadres ingevuld, dit resulteerde in een error. Dit is opgelost. Er wordt nu altijd dezelfde melding getoond, ongeacht of de ingevoerde gebruikersnaam of het e-mailadres bekend is binnen onze applicatie.

Verder werd, bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord, het in de applicatie bekende e-mailadres in de bevestigingsmelding getoond. Om de portals nog veiliger te maken worden er geen e-mailadressen meer wordt getoond in deze bevestiging.   

Oplossingen/Bug-fixes

Portals:

Recruitment:

  • In het kandidaatdossier werd er vanaf de vorige release twee keer de customize knop getoond. De tweede knop is verwijderd.
  • Speciale tekens worden weer netjes weergegeven in het memo-veld bij de contacten in het scherm Andere contacten met deze persoon.
  • Wanneer er documenten zonder documenttype worden ge-upload dan kunnen deze weer worden geopend. Dit was eerder niet mogelijk.

Mobiliteit:

  • De weergave van huiswerkopdrachten is aangepast zodat er nu geen niet-goedgekeurde huiswerkopdrachten worden getoond in de medewerkerportal.

Opmerkingen