Update - Indeed koppeling

Graag informeren we jullie over de laatste ontwikkelingen omtrent de Indeed-koppeling. Enige tijd geleden hebben we aangegeven dat Connexys nog in overleg was met Indeed omtrent een aantal technische en juridische zaken. Over deze laatste punten is inmiddels overeenstemming bereikt waardoor wij nu een meer concrete planning af kunnen geven over wanneer de module en/of koppeling Indeed beschikbaar komt en uit welke onderdelen de module bestaat.

Vacatures delen met Indeed
Er is overeengekomen met Indeed dat alle extern gepubliceerde vacatures worden gedeeld met Indeed. Dat zijn de vacatures die op de eigen externe website of op een jobboard zijn gepubliceerd. Wij zorgen ervoor dat de sollicitaties die plaatsvinden vanuit de via de koppeling aangeleverde vacatures terechtkomen op uw eigen (werken-bij-)website/formulier.

Indeed apply
De mogelijkheid om gebruik te maken van Indeed Apply is een extra optie in de module. Dit biedt sollicitanten de mogelijkheid op een laagdrempelige manier mobiel solliciteren via een Indeed CV. De klanten die te kennen hebben gegeven hiervan gebruik te willen maken zullen door ons benaderd worden. Pas nadat de inrichting hiervoor is gedaan zullen we deze optie aan gaan zetten.

Beschikbaarheid module Indeed
In de komende release 3.13 komt de Indeed module beschikbaar voor alle klanten. Deze release is beschikbaar medio juni.

Interesse?
Wanneer je geïnteresseerd bent in de module dan kun je een e-mail sturen naar support@connexys.com. Geef in je e-mail aan wanneer je ook gebruik wilt maken van de extra optie Indeed Apply. Heb je reeds aangegeven dat er interesse is in de module dan wordt er na release 3.13 contact met je opgenomen.

Wil je meer weten over deze koppeling? Lees dan het artikel Module Indeed of het eerder verschenen artikel Indeed koppeling - Hoe staat het ermee? 

Opmerkingen