Extra onderhoudswindow: 4 augustus 2017

Graag informeren wij je dat er een extra onderhoudswindows is ingepland op 4 augustus 2017. In verband met de vakantieperiode hebben we geen gebruik gemaakt van het geplande onderhoudswindow in juli en wordt er een extra onderhoudsmoment ingepland. Tijdens dit onderhoudsmoment gaan wij fail-over tests uitvoeren op onze diverse omgevingen. Hierbij testen wij hoe onze infrastructuur en verbindingen reageren op verstoringen. Het onderhoud start om 20.00 en eindigt om 06.00 uur.

Wij verwachten gedurende deze werkzaamheden geen downtime. Onze applicatie, werkenbij-websites en sollicitatieformulieren blijven bereikbaar. 

Vragen?
Heb je vragen over deze onderhoudswindows? Lees hierover meer in het artikel Periodiek onderhoudswindow of stuur dan een e-mail naar support@connexys.com of neem contact op met Customer Support via tel. +31 (0)10 498 09 88.

Opmerkingen

  • Avatar
    Carin Everaars

    Tijdens het onderhoudswindow van afgelopen vrijdag zijn alle fail-tests succesvol uitgevoerd. De bevindingen n.a.v deze test zijn dan ook alleen administratief van aard. Er heeft zich ook geen merkbare downtime voorgedaan. Het switchen naar onze back-up verbindingen heeft maar enkele seconden geduurd.