Voordrachten

Inhoudsopgave

Voordrachtenscherm

Het Voordrachtenscherm is het scherm wat alle gegevens van de voordracht toont. Bovenin de pagina zit een menu wat meescrolt over de pagina. Via de diverse onderdelen kun je snel over de pagina navigeren.

Voordracht

Rechtsboven worden knoppen getoond waarmee je de huidige voordracht kunt bewerken of de velden kunt aanpassen.

In het eerste deel zie je de Details.

Documenten

De documenten die gekoppeld zijn aan de voordracht worden hier getoond en zijn hier te downloaden.

Naar boven

Voordrachten zoeken

Wanneer je op het tabblad Voordrachten klikt verschijnt een scherm waarin je voordrachten kunt opzoeken. Je kunt hier op diverse manieren definiëren waar je naar op zoek bent. Alle tekstvelden worden automatisch aangevuld wanneer je aan het typen bent. Ook kun je op het icoon achter het veld klikken om een lijst te tonen van alle mogelijke waardes, dat is handig als je niet meer weet wat de exacte benaming is geweest.

Naar boven

Manager Portal

Wanneer de manager de voordracht ontvangt, dan opent deze in de Manager Portal. Via het menu aan de bovenkant kun je navigeren naar de voordrachten. Wanneer er onbeantwoorde voordrachten zijn, verschijnt er een teller in het menu. Hierdoor kun je in één oogopslag zien of je nog een reactie moet geven. portal_bar.png

Voordrachten

Zodra je op Voordrachten klikt, kom je in een nieuw scherm. In dit scherm worden al jouw vacatures getoond, en per vacature wordt aangegeven hoeveel openstaande en beantwoorde voordrachten er zijn. Eventueel kun je specifieke voordrachten opzoeken met behulp van de filters en het zoekveld.

Als je op de vacature klikt, dan verschijnen eronder de kandidaten. In dit verkorte overzicht zie je gelijk de basis-informatie van de kandidaat. Ook kun je gelijk het cv en de brief lezen, of zelfs een snelle reactie geven.

Wil je meer informatie hebben, dan kun je de kandidaat openklikken. Vervolgens opent een pop-up waarin je alle informatie ter beschikking hebt. Aan de linkerkant zit een menu, waar je ook eventuele eerdere reacties op deze kandidaat kan zien, bijvoorbeeld van je collega. Het volledige kandidaatprofiel is hier beschikbaar, van de adresgegevens tot aan de status van de inschrijving. Op basis van deze informatie zul je de voordracht kunnen beantwoorden.

Beantwoorden

Via de iconen met de groene en de rode duim kun je de voordracht beantwoorden. De rode duim is er voor als je de kandidaat niet geschikt vindt, en de groene duim voor als je de kandidaat wel geschikt vindt. Wanneer je een van de twee aanklikt verschijnt er een pop-up. In deze pop-up kun je jouw reactie geven, je eindbeoordeling en eventueel een toelichting. Welke opties er geselecteerd kunnen worden is afhankelijk van welke duim je hebt aangeklikt en hoe het is ingericht in Beheer.