FastForward Release 2023.6

Release 2023.6

Release
2023.6
Status
Productie
Live
28 juni 2023
Downtime
Geen

Inhoud

Ondersteuning van streepjes in gebruikersnaam

Workflow Analytics upgrade

Ondersteuning van streepje in gebruikersnaam

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een gebruikersnaam/externe code welke via de webservice aangeleverd wordt met een verbindingsstreepje "-", exact zo over te nemen in FastForward. Standaard worden gebruikersnamen via de webservice gewijzigd van een streepje"-" in een underscore "_". We hebben het mogelijk gemaakt om deze standaard aan te passen, zodat het streepje uit de webservice overgenomen wordt in de gebruikersnaam in de applicatie. Deze wijziging is via support aan te vragen.

Workflow Analytics upgrade

FastForward heeft een module genaamd 'Workflow Analytics'. Hiermee is het mogelijk om workflow stappen van de kandidaten in FastForward naar Google's Universal Analytics (UA) te sturen. Zo kun je meer inzicht krijgen in de kwaliteit van de sollicitaties om daar vervolgens je campagnes op aan te passen.

Op 1 juli 2023 stopt Google met de verwerking van data in Universal Analytics (UA). Google Analytics 4 (GA4) is de opvolger van Universal Analytics (UA). Daarom passen wij de module Workflow Analytics zo aan, dat deze data naar Google Analytics 4 (GA4) kan versturen.

Maakt jouw organisatie geen gebruik van deze module, dan heeft deze upgrade geen impact. Wil je meer weten over de module Workflow Analytics, neem dan contact op met je accountmanager.

Opmerkingen