(Opgelost) Storing - FastForward Applicatie

Update 27-12 23.17: De applicatie is weer volledig bereikbaar.

_______________________________________________________

Door een technische storing is onze productieomgeving vanaf 21.20 uur 27-12-2023 niet beschikbaar.

Deze storing raakt de volgende onderdelen

Alle applicatiefunctionaliteiten op de productie-omgeving. Dit is inclusief, maar niet beperkt tot:

• De recruitmentapplicatie
  • De mobiliteitsapplicatie
  • De Manager Portal
  • De Kandidaat Portal
  • De API
  • XML-feeds
  • Sollicitatieformulieren

Wat is er aan de hand?

Door een technische storing zijn de productie en acceptatie omgeving onbereikbaar.

Wat kan je hiervan merken?

Fastforward is niet beschikbaar, er kan momenteel ook niet gesolliciteerd worden. Dit heeft onze hoogste prioriteit. Verdere updates zullen volgen via dit artikel.

Vragen?

Heb je vragen over dit incident? Stuur dan een e-mail naar support@connexys.com. Voor alle verdere updates, abonneer op dit artikel.