Extra onderhoudswindow woensdag 1 mei

Graag informeren wij je dat er een extra onderhoudswindow is gepland. Dit onderhoudsmoment is ingepland om aanvullende security software op de FastForward productie-omgeving te kunnen toepassen.

Het onderhoudswindow voor deze werkzaamheden is gepland op:

Datum Tijdstip Werkzaamheden Duur Downtime
Woensdag
1 mei
Na 20:00 uur Security
software update
2 uur 0 - 15 min

Het is mogelijk dat er enkele seconden of minuten downtime is. Eventueel ingelogde gebruikers worden dan uitgelogd.

Vragen?
Heb je vragen over deze onderhoudswindows? Lees hierover meer in het artikel Periodiek onderhoudswindow of stuur dan een e-mail naar support@connexys.com of neem contact op met Customer Support via tel. +31 (0)10 498 09 88.