Document preview

Document preview maakt het eenvoudiger om in de FastForward applicatie de diverse documenten van een kandidaat op je scherm te lezen en geeft je de mogelijkheid om memo's te maken bij de documenten. Deze memo's worden vervolgens opgeslagen in het kandidaatdossier en kunnen worden gelezen door andere gebruikers.

Daar waar je een loep/vergrootglas icoon mceclip4.png ziet staan bij een document, kun je een voorvertoning van het document bekijken. Als het kandidaatdossier meer dan één document bevat, kun je op de pijl rechts klikken om het volgende bestand te bekijken.

Bij de preview zijn twee knoppen beschikbaar. Een knop om het document te downloaden en een knop om een Memo toe te voegen. De memo is vervolgens ook zichtbaar voor andere gebruikers en wordt opgeslagen in het kandidaatdossier.

Memo kandidaat.PNG