Het aanpassen van je dashboard

Print

Het dashboard is een handig en duidelijk overzicht van allerlei gegevens. Je kunt van hieruit snel navigeren naar andere onderdelen, de workflow tonen en direct acties ondernemen op nieuw binnengekomen informatie. Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen: 

De inhoud van je dashboard

Het dashboard toont alleen jouw informatie. Wanneer jij gekoppeld bent, zal het verschijnen in het dashboard. Zo worden onder andere inschrijvingen op vacatures getoond, gesprekken van de komende week en publicatiefouten op jobboards.

Het is niet mogelijk om het dashboard in te richten om ook informatie van collega's te zien. 

Verplaatsen informatieblokken

Er zijn diverse mogelijkheden om het dashboard naar eigen wens in te richten. Alle informatieblokken mogen met de muis verplaatst worden. Om een informatieblok te verplaatsen: 

  1. Ga met de muis op de titel staat van het informatieblok. De muis veranderd in een symbool met 4 pijlen in alle richtingen. 
  2. Houd je linker muisknop ingedrukt en verplaatst het informatieblok naar de gewenste plek. 
  3. Laat de linker muisknop los wanneer het informatieblok op de gewenste plek is. (Wanneer je op de gewenste plek hangt, zal het dashboard zich aanpassen om de nieuwe situatie te laten zien.) 

Versleep_het_dashboard.png

Verbergen van ongebruikte informatieblokken

In het dashboard staan veel informatieblokken. Het komt vaak voor dat er een aantal informatieblokken niet gebruikt worden. Deze informatieblokken kunnen van het dashboard worden verwijderd. Om een informatieblok te verwijderen 

  1. Ga je op de titel van het informatieblok staan. 
  2. Selecteer het verwijderen.png icon. 
  3. Het informatieblok is nu verborgen en wordt niet meer getoond in het dashboard. 

Verborgen informatieblokken weer terugplaatsen.

Wanneer je teveel informatieblokken hebt verborgen, mag je deze blokken zelf weer terugplaatsen. Om een informatieblok terug te plaatsen: 

  1. Klik je op instellingen (Rechtsboven)  Instellingen.png
  2. Kies de optie 'Dashboard instellen'
  3. Klik op het vinkje achter de naam van het informatieblok 
  4. Klik op 'Opslaan'.

Het dashboard zal zichzelf bijwerken met de nieuw ingestelde informatieblokken. Tevens worden alle informatieblokken automatisch gevuld met informatie. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen