Inloggen in de applicatie

Wanneer je in bezit bent van een gebruikersnaam en wachtwoord, kan er worden ingelogd in de applicatie. Samen met de bedrijfsnaam kan je inloggen.

Inloggen via de Connexys website

1. Ga naar de website www.connexys.com
  2. Klik op de link Login rechtsboven in beeld.
  3. Vul jouw gegevens in en klik op inloggen.

Inloglink bewaren als favoriet

Let op, in sommige bedrijfsomgevingen is het niet mogelijk om favoriete links op te slaan of de werkbalk aan te passen

Wanneer je vaker inlogt in de applicatie is het handig om een favoriete link (Bookmark) op te slaan. Een favoriete link voeg je op de volgende manier toe.

1. Ga naar de inlogpagina van Connexys
  2. Plaats de muis op het icoontje aan het begin van de URL.
  3. Sleep het icoontje naar de favorieten balk
    1. Indien de favorietenbalk er niet staat, druk tegelijkertijd op SHIFT, CTRL, B. Deze toetsencombinatie opent de favorietenbalk.  (Toetsencombinatie werkt alleen in Internet Explorer en Chrome)
  4. De Inloglink staat nu in de favorietenbalk.

Inlog link bewaren in startmenu

Vanaf Internet Explorer 10 en hoger is het mogelijk om veel gebruikte websites toe te voegen aan je startmenu. Je kunt Connexys toevoegen op een eenvoudige manier.

1. Ga naar de inlogpagina van Connexys
  2. Klik op het tandwiel rechtsboven in.
  3. Klik op de optie 'Website aan menu Start toevoegen'.
  4. Je kunt nu Connexys opstarten van het Start menu.

Single Sign on Inloggen

Het is ook mogelijk om Connexys te koppelen aan het bedrijfsnetwerk. Hierdoor is het niet langer nodig om in te loggen bij Connexys. Het bedrijfsnetwerk zal aan Connexys doorgeven dat je bent ingelogd. Dat betekent dat je alleen jouw laptop wachtwoord hoeft te onthouden. Meer informatie over Single Sign on is hier te vinden.