Vragenlijsten

Connexys heeft de mogelijkheid om Vragenlijsten te versturen. Met deze functionaliteit is het mogelijk om allerlei extra informatie over de kandidaat in te winnen. Vragenlijsten kan je gebruiken voor meerdere doeleinden, namelijk:

Op zoek naar de instructie van vragenlijsten? Kijk hier

Preselectie instrument

Vacatures waar veel kandidaten op binnen komen kunnen zeer tijdrovend zijn. Zeker wanneer de kwaliteit van de kandidaten zeer wisselend is. Door een vragenlijst in te zetten wordt een eerste selectie gemaakt. Bij elke vacature kan een vragenlijst gekoppeld worden die de kandidaat moet invullen tijdens het solliciteren. Het is mogelijk om afhankelijk van de score die de kandidaat haalt, de kandidaat af te wijzen. De afwijsbrief kan uiteraard persoonlijk gemaakt worden met merge items. (Lees meer over merge items)

Onderzoeksinstrument

Bij lastige selectietrajecten is het soms handig om meer te weten over de kandidaat. Deze vragen kunnen gesteld worden via de vragenlijst. De ingevulde vragenlijst is direct beschikbaar via het voordrachtenscherm voor de beoordelaars.

Indienstformulier

Wanneer er een nieuwe aanname wordt gedaan is er vaak veel informatie benodigd om het personeelsadministratiesysteem te vullen. De meeste informatie kan door een kandidaat zelf worden ingevuld. Door een specifieke vragenlijst te maken geënt op het verzamelen van indienstinformatie, wordt de onboarding tijd vele malen korter. Tevens is het mogelijk om deze informatie via een automatisering over te plaatsen naar het personeelsadministratiesysteem. 

Module vragenlijsten

Wil je graag de vragenlijst in actie zien of ben je benieuwd naar de uitwerking van deze module op jouw proces. Neem gerust contact op met de Customer support. Wij denken graag mee hoe de vragenlijsten ingezet kunnen worden om het proces van het aannemen van de juiste kandidaat nog makkelijker gemaakt kan worden. 

Opmerkingen