Assistent Recruiters

Met de module Assistent Recruiters kun je meerdere recruiters koppelen aan één vacature. De recruiters die aan de vacature gekoppeld zijn, kunnen de vacaturedetails en inschrijvingen inzien op hun eigen dashboard en in de workflow. Deze module kan worden gebruikt als meerdere recruiters bij één proces betrokken zijn en deze personen gestructureerd willen samenwerken.

De volgende punten worden toegevoegd zodra de module wordt ingezet:

Vacaturedossier

Het veld Assistent recruiter wordt toegevoegd aan het vacaturedossier. Hier kunnen de assistent-recruiters gekoppeld worden. Iedere gebruiker die rol recruiter heeft, kan aan de vacature gekoppeld worden.

Dashboard

Wanneer een recruiter wordt gekoppeld als assistent, wordt het dashboard van de assistent-recruiter voorzien van de vacature-informatie. De assistent krijgt exact dezelfde gegevens inzichtelijk als een normale recruiter. Het dashboard voor de workflow en het overzicht met gesprekken, vacatures en publicatiemeldingen worden gevuld.

Praktijk

In de praktijk wordt deze module veel gebruikt door organisaties met administratieve krachten, parttime recruiters die gedeelde verantwoordelijkheid hebben over vacatures en hiring-managers die graag alle vacatures inzichtelijk willen hebben.

Ook nieuwsgierig of deze module jouw organisatie verder gaat helpen? Vraag de module gratis aan bij Support!

Opmerkingen