Assistent recruiter

Met de module Assistent recruiter kun je meerdere recruiters koppelen aan één vacature. De recruiters die aan de vacature gekoppeld zijn, kunnen de vacature informatie en inschrijvingen terugzien in hun eigen dashboard en workflow. Deze module kan worden gebruikt als meerdere recruiters bij één proces betrokken zijn en deze personen gestructureerd wilt laten samenwerken.

De volgende punten worden toegevoegd zodra de module Assistent recruiter wordt ingezet:

1. Vacature
Het veld assistent recruiter wordt toegevoegd aan het vacaturedossier. Hier kunnen de assistent recruiter gekoppeld worden. Iedere gebruiker die rol recruiter heeft, kan aan de vacature gekoppeld worden.

2. Dashboard
Wanneer een recruiter wordt gekoppeld als assistent, wordt het dashboard van de assistent recruiter voorzien van de vacature informatie. De assistent krijgt exact dezelfde gegevens inzichtelijk als een normale recruiter. Het dashboard voor de Workflow en het overzicht met gesprekken, vacatures en publicatiemeldingen worden gevuld.

Praktijk
In de praktijk wordt deze module veel gebruikt door organisaties met administratieve krachten, parttime recruiters die gedeelde verantwoordelijkheid hebben over vacatures en HR-managers die graag alle vacatures inzichtelijk willen hebben.

Ook nieuwsgierig of deze module jouw organisatie verder gaat helpen? Vraag de module gratis aan bij de Customer support!

Opmerkingen

  • Avatar
    Milders ¿ Bruijnen , (Frederique) F

    Zitten hier kosten aan verbonden?