Mimir

Vacatures kunnen, naast de eigen website, ook worden uitgezet op de diverse externe jobboards. De sollicitaties via deze kanalen, worden doorgeleid naar het functieprofiel en sollicitatieprofiel op de vacaturesite waar de sollicitatie kan worden achtergelaten.

Het publiceren van een vacature op een jobboard wordt altijd geregeld via een Multiposter. FastForward heeft geen directe koppelingen met de jobboards zelf. Een Multiposter zorgt ervoor dat de vacature correct gepubliceerd wordt en dat de juiste kosten berekend worden.

Mimir multiposting

Mimir Multiposting is een van de beschikbare multiposters in de FastForward-applicatie. Mimir kenmerkt zich door voornamelijk technisch aanwezig te zijn en de gebruiker centraal te stellen. De gebruiker heeft volledige controle over de plaatsing van de vacature, de inhoud en de details die meegestuurd worden. In tegenstelling tot veel multiposters werkt Mimir niet met uitgebreide mappings en synchronisatie mappen.

In eerste instantie kost het publiceren met Mimir iets meer tijd. Dit resulteert in een vele malen beter vindbare vacature, die in de juiste categorieën op het jobboard geplaatst is. De gebruiker heeft 100% controle over deze inhoud en informatie. Dit is voor de doorgewinterde vacatureplaatser een must-have.

Contact & contract

Het service-contact verloopt via Bullhorn. Wij zullen incidenten en nieuwe jobboard-wensen bespreken en afhandelen met Mimir. Er is geen mogelijkheid tot direct contact met Mimir.

Het contract verloopt ook via Bullhorn. Mimir maakt gebruik van staffels op basis van de aangesloten jobboards. De Bullhorn accountmanager weet hiervan de allerlaatste prijsafspraken.

Beschikbare jobboards

Mimir Multiposting staat bekend om haar mogelijkheid zeer snel nieuwe jobboards te kunnen koppelen. Het meest actuele overzicht is hier te vinden. Staat het benodigde jobboard er niet tussen? Laat het Bullhorn weten!

Overige multiposters

Knollenstein

Opmerkingen