Knollenstein

Via de applicatie is het mogelijk om vacatures, naast de eigen website, ook uit te zetten op de diverse externe jobboards. De sollicitaties via deze kanalen, worden doorgeleid naar het functieprofiel en sollicitatieprofiel op de vacaturesite waar de sollicitatie kan worden achtergelaten.

Het publiceren van een vacature op een jobboard wordt altijd geregeld via een Multiposter. Connexys heeft geen directe koppelingen met de jobboards zelf. Een Multiposter zorgt ervoor dat de vacature correct gepubliceerd wordt en dat de juiste kosten berekend worden.

Knollenstein

Knollenstein is een van de multiposter die beschikbaar is in de Connexys applicatie.

Het grootste voordeel dat Knollenstein biedt is het automatisch doorplaatsen van vacatures vanuit Connexys naar externe kanalen als jobboards en social media. Zonder dat grote lijsten van informatie doorgewerkt hoeven te worden, wordt de vacature direct aangeboden bij de geselecteerde kanalen. Dit levert al heel snel een grote tijdsbesparing op voor organisaties die vacatures extern plaatsen en beheren. 

1. Mogelijkheid Automatisch doorplaatsen vanuit Connexys
Connexys zorgt voor het doorzetten van de advertentie en publicatie informatie naar Knollenstein. Knollenstein verzorgt vervolgens de plaatsing op de gekozen advertentie kanalen in de correcte zoekcriteria.

2. Mogelijkheid met Review
In dit proces wordt de vacature niet gelijk door geplaatst vanuit Connexys naar de advertentiekanalen. Connexys stuurt de advertentie- en publicatie informatie door naar Knollenstein. Je logt dan als gebruiker in het systeem van Knollenstein. Deze optie kan gebruikt worden als een extra controle waarbij de vacature geaccordeerd wordt en het geeft ook de mogelijkheid om de zoekcriteria aan te scherpen.

Support & Contract

Het contract verloopt via Knollenstein. Dit wordt gedaan om de plaatsingsafspraken duidelijk te kunnen communiceren. Optioneel kan het contract ook bij Connexys worden afgesloten.

Knollenstein levert uitstekende support, je kan vragen direct stellen aan de helpdesk per email of telefoon. Kortom je kan direct schakelen met een helpdesk die volledig op de hoogte is van alle technische zaken.  

Beschikbare jobboards

Knollenstein werkt dagelijks aan het koppelen van de nieuwste jobboards. Het meest actuele overzicht is hier te vinden.

Overige Multiposters

Mimir Multiposting

 

Opmerkingen