Groepsgewijs vragenlijsten sturen

De functionaliteit Groepsgewijs Vragenlijsten versturen is beschikbaar wanneer de module 'Vragenlijsten' geactiveerd is. Met deze groepsgewijze actie is het mogelijk om groepen kandidaten een vragenlijst toe te sturen. 

Het groepsgewijs vragenlijsten sturen is terug te vinden op de volgende plekken 

  • In de Workflow
  • In het tabblad Vacatures
  • In het tabblad Kandidaten
  • In het tabblad Inschrijvingen 
  • In het tabblad Talentpools
  • In het tabblad Voordrachten

Voor alle tabbladen geldt dezelfde werkwijze. Volg de stappen om groepsgewijs een vragenlijst naar meerdere kandidaten toe te sturen. 

1A. Selecteer de juiste inschrijvingen in de Workflow.

1B. Selecteer de juiste inschrijvingen in een vacaturedossier. 

1C. Selecteer de juiste kandidaten in het tabblad Kandidaten

1D. Selecteer de juiste inschrijvingen in het tabblad Inschrijvingen. 

1E. Selecteer de juiste kandidaten of inschrijvingen in het tabblad Talentpools. 

1F. Selecteer de juiste inschrijvingen in het tabblad Voordrachten. 

2. Klik op de knop 'Groepsgewijs' (Deze knop is alleen beschikbaar wanneer er kandidaten of inschrijvingen geselecteerd zijn) 

3. Kies de optie 'Vragenlijst toesturen'

4. Selecteer welke vragenlijst verstuurd moet worden. 

Let op! Alle kandidaten ontvangen dezelfde vragenlijst. Per kandidaat wordt de resultaten (Vraag en antwoord) apart opgeslagen. 

5. Selecteer 'Ja' bij de vraag 'E-mail versturen'. Zonder e-mailbericht kan de kandidaat de vragenlijst niet invullen. Wij raden daarom aan om altijd een bericht te versturen. 

6. Selecteer het juist standaarddocument en vul de tekst waar nodig aan. Let er goed op dat het merge-item voor de vragenlijstlink aanwezig is in de tekst. 

7. Zodra de e-mail goed is om te versturen, klik op 'Groepsgewijze actie uitvoeren'. De applicatie zal de kandidaten mailen en de vragenlijst details opslaan in het kandidaatsdossier. 

8. In het kandidaatsdossier is terug te vinden of de vragenlijst ingevuld is. Wanneer deze is ingevuld worden de vragen en de antwoorden getoond. 

 

Opmerkingen