Google analytics

Met behulp van Google analytics kan het klikgedrag binnen uw vacaturesite worden gemeten. Het doel van deze meting is om doorlopend de effectiviteit van uw vacaturesite te meten.

De statistieken bieden u inzicht in het sollicitatieproces van de kandidaat en beantwoorden vragen zoals “Wat zijn de afhaakmomenten binnen een site?” en “Hoe wordt er binnen de site genavigeerd?” Hiermee kunt u op een effectieve manier uw arbeidsmarktcommunicatie bepalen.

Google Analytics biedt uiteraard nog meer analyses om de effectiviteit van uw vacaturesite te meten.