Internet vacaturesite XML

Wij bieden u de mogelijkheid om een vacaturesite af te nemen door middel van een XML koppeling. Uw websitebouwer ontvangt van Connexys de XML-code en gebruikt deze voor het vormgeven van de vacaturesite. Normaliter bestaat de vacaturesite uit de volgende onderdelen zoekpagina, vacatureoverzicht- en detailpagina en sollicitatieformulieren. Alleen de inschrijfformulieren blijven in beheer bij Connexys en dien door Connexys vorm gegeven te worden.