Pagina bewerken

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina de pagina (via onderdeel ‘Pagina’s’ of submenu ‘Alle pagina’s’) bewerken. Dit kun je doen door de pagina aan te klikken of door een vinkje achter de titel van de pagina te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Bewerken’ te kiezen en op de button uitvoeren te klikken.

Pagina bewerken vanuit onderdeel ‘Acties’
Wanneer je ervoor kiest om de pagina aan te passen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun je de pagina die je wilt aanpassen aanklikken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Bewerken’ kiezen.

Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt ontstaan er een aantal voorgeselecteerde opties. Deze opties worden in het onderstaande overzicht toegelicht.

Opties

Toelichting

Auteur

Indien een andere gebruiker binnen de organisatie de pagina aanpast dan kan diegene, wanneer hij/zij de rechten daartoe heeft, aangeven dat hij/zij dit gedaan heeft.

Hoofd

De mogelijkheid aan te geven of de pagina moet vallen onder een hoofdpagina of een andere hoofdpagina indien er reeds een hoofdpagina geselecteerd is.

Sjabloon

De mogelijkheid om aan te geven wat voor soort pagina de pagina moet worden of in welke soort pagina de pagina moet veranderen.

Reacties

De mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is dat bezoekers reacties mogen geven op de pagina.

Status

De mogelijkheid om de status van de pagina te veranderen. Bijvoorbeeld van concept naar gepubliceerd.

Pagina bewerken via het aanklikken van de pagina
Wanneer je ervoor kiest om de pagina aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van deze pagina terecht en kun je alle reeds ingevoerde content en instellingen aanpassen.

Wanneer je de gewenste content en instellingen hebt aangepast (zoals beschreven bij Pagina aanmaken en Pagina publiceren) kun je via de button ‘Bijwerken’ de aanpassingen direct doorvoeren op de werkenbij website.