Berichten bewerken

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina een (nieuws) bericht (via het onderdeel ‘Berichten’) bewerken. Dit kun je doen door op het bericht te klikken of door een vinkje achter de titel van het bericht te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Bewerken’ te kiezen en op de button uitvoeren te klikken. (zie onderstaand screenshot).

(nieuws) Bericht bewerken vanuit onderdeel ‘Acties’

Wanneer je ervoor kiest om het (nieuws) bericht aan te passen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun je het bericht dat je wilt aanpassen aanvinken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Bewerken’ kiezen. Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt ontstaan er een aantal voorgeselecteerde opties. De belangrijkste opties worden in het onderstaande overzicht verder toegelicht.

Opties

Toelichting

Auteur

Indien een andere gebruiker binnen de organisatie het bericht aanpast dan kan diegene, wanneer hij/zij de rechten daartoe heeft, aangeven dat hij/zij dit gedaan heeft.

Reacties

De mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is dat bezoekers mogen reageren op het bericht.

Status

De mogelijkheid om de status van het bericht te veranderen. Bijvoorbeeld van concept naar gepubliceerd.

(nieuws) Bericht bewerken via het aanklikken van de pagina
Wanneer je ervoor kiest om het (nieuws) bericht aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van dit bericht terecht en kun je alle reeds ingevoerde velden, content en instellingen aanpassen.

Wanneer je de gewenste velden, content en instellingen hebt aangepast (zoals beschreven bij Berichten aanmaken en Berichten publiceren) kun je via de button ‘Bijwerken’ de aanpassingen direct doorvoeren op de werkenbij website.