Veelgestelde vragen (FAQ) publiceren

Aan de rechterkant van deze pagina (zoals bijvoorbeeld beschreven bij Veelgestelde vragen (FAQ) aanmaken) heb je mogelijkheid om aan te geven of, en zo ja wanneer de nieuwe vraag en antwoord gepubliceerd moeten worden. In onderstaand screenshot worden de bijbehorende opties getoond. Deze opties worden vervolgens op de volgende pagina verder toegelicht.

Opties

Toelichting

Opslaan als concept

Door op de button ‘Opslaan als concept’ te klikken worden de vraag en antwoord als concept opgeslagen en nog niet gepubliceerd op de website. Vervolgens kun je op een later moment de als concept opgeslagen vraag en antwoord terug vinden via het onderdeel ‘FAQ’S’ op het Dashboard het bericht te gaan publiceren.

Voorbeeld

Door op de button ‘Voorbeeld’ te klikken, worden de vraag en antwoord getoond binnen de website en kun je zien hoe dit eruit komt te zien als je besluit deze te publiceren.

Status

Deze optie geeft de status van de vraag en het antwoord weer. Door op de link ‘Bewerken’ te klikken kun je deze status aanpassen naar de gewenste status.

Zichtbaarheid

Deze optie geeft de zichtbaarheid van de vraag en het antwoord weer. Door op de link ‘Bewerken’ te klikken kun je deze zichtbaarheid aanpassen naar de gewenste (on)zichtbaarheid.

Onmiddellijk publiceren

Deze optie geeft je de mogelijkheid de vraag en het antwoord direct te publiceren of een exacte datum en tijd op te geven wanneer deze mogen worden gepubliceerd op de website (bijvoorbeeld bij de start van een campagne).

Naar de prullenbak verplaatsen

Indien je het bericht toch niet wenst aan te maken, dan kun je op de link ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ klikken en worden de vraag en het antwoord direct verwijderd.

Wanneer je alle gewenste instellingen omtrent de vraag en het antwoord hebt doorgevoerd en op de button ‘Publiceren’ klikt worden de vraag en het antwoord gepubliceerd en automatisch toegevoegd aan de werkenbij website.

Bij het onderdeel ‘Publiceren’ zal de status ‘Concept’ automatisch aangepast worden naar ‘Gepubliceerd’. Tevens is de button ‘Publiceren’ automatisch aangepast naar ‘Bijwerken’.