Wordpress gebruiker bewerken

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina een gebruiker (via het onderdeel ‘Gebruikers’) bewerken. Dit kun je doen door op een gebruiker te klikken.

Je komt vervolgens op de specifieke bewerkpagina van deze gebruiker terecht en vervolgens kun je alle reeds ingevoerde en een aantal extra velden (zoals accountgegevens, contactgegevens en Social media gegevens van de gebruiker) aanpassen.

Wanneer je de gewenste velden, content en instellingen hebt aangepast kun je via de button ‘Gebruiker bijwerken’ de aanpassingen direct doorvoeren.

Wanneer de pagina is bijgewerkt in het CMS worden de aanpassingen voor de betreffende gebruiker direct doorgevoerd.