Vacatures importeren

Vanuit het onderdeel ‘Vacatures’ wordt inzichtelijk welke vacatures er automatisch geïmporteerd zijn vanuit de recruitment applicatie.

Wanneer je op het onderdeel ‘Vacatures’ klikt kom je terecht op een overzichts- en actie pagina waarop je een overzicht hebt van welke vacatures er automatisch geïmporteerd zijn.

Alleen inzicht in vacatures
Het overzicht suggereert dat je zelf handmatig geïmporteerde vacatures kunt aanpassen, verwijderen en/of toevoegen. De aanpassingen die je doet zullen niet lang van kracht zijn aangezien elke 10 minuten alle vacatures overschreven worden door de automatische import. Er worden op dat moment alleen vacatures getoond die geïmporteerd zijn vanuit de recruitment applicatie.

De pagina vacatures is dus alleen om inzicht te geven in welke vacatures er geïmporteerd zijn en niet om zelf vanuit het CMS vacatures toe te voegen, aan te passen of te verwijderen.