Organisaties importeren

Vanuit het onderdeel ‘Organisaties’ wordt inzichtelijk welke organisaties er automatisch geïmporteerd zijn vanuit de recruitment applicatie.

Wanneer je op het onderdeel ‘Organisaties’ klikt kom je terecht op een overzichts- en actie pagina waarop je een overzicht hebt van welke organisaties er automatisch geïmporteerd zijn (indien van toepassing)

Alleen inzicht in organisaties
Het overzicht suggereert dat je zelf handmatig geïmporteerde organisaties kunt aanpassen, verwijderen en/of toevoegen. De aanpassingen die je doet zullen niet lang van kracht zijn aangezien elke 10 minuten alle organisaties overschreven worden door de automatische import. Er worden op dat moment alleen organisaties getoond die geïmporteerd zijn vanuit de recruitment applicatie.

De pagina ‘Organisaties’ is dus alleen om inzicht te geven in welke organisaties er geïmporteerd zijn en niet om zelf vanuit het CMS organisaties toe te voegen, aan te passen of te verwijderen.