Medewerker verwijderen

Print

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina de medewerkers pagina’s (via het onderdeel ‘Medewerkers’) verwijderen. Dit kun je doen door de gewenste pagina aan te klikken of door een vinkje achter de titel van de pagina te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ te kiezen en op de button ‘Uitvoeren’ te klikken. (zie onderstaand screenshot).

Pagina verwijderen vanuit onderdeel ‘Acties’

Wanneer je ervoor kiest om de medewerkers pagina te verwijderen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun je de pagina die je wilt verwijderen aanvinken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ kiezen. Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt, wordt de pagina direct verwijdert uit het overzicht en direct verwijderd op de werkenbij website.

Medewerkers pagina verwijderen via het aanklikken van de pagina
Wanneer je ervoor kiest om de medewerkers pagina aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van deze pagina terecht en kun je de pagina verwijderen door op de link ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ te klikken.


Wanneer je op deze link hebt geklikt wordt de pagina direct verwijdert uit het overzicht en van de werkenbij website.

Via beide manieren wordt onderstaande melding getoond wanneer de medewerkers pagina succesvol verwijdert is.


Indien je in bovenstaande melding op de link ‘Ongedaan maken’ klikt, wordt het verwijderen ongedaan gemaakt en wordt de medewerkers pagina op de oorspronkelijke plek terug geplaatst in het overzicht van medewerkers pagina’s. Hiervoor ontstaat onderstaande melding.


Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen