Medewerker toevoegen

Via het onderdeel ‘Medewerkers’ uit het linkermenu kun je nieuwe medewerkers aanmaken voor de pagina’s waar het sjabloon van de pagina: ‘Employees’ gebruikt wordt. Wanneer er een pagina met dit sjabloon is aangemaakt dan worden de medewerkers die je in dit onderdeel aanmaakt getoond op deze medewerkers pagina(‘s)

Vanuit het onderdeel ‘Medewerkers’ kun je tevens bestaande medewerkers publiceren, bewerken en verwijderen.

Wanneer je op het onderdeel ‘Medewerkers’ klikt kom je terecht op een overzichts- en actie pagina waarop je een overzicht hebt van alle reeds aangemaakte medewerkers welke op de werkenbij website getoond kunnen worden.

In onderstaand screenshot staan de belangrijkste onderdelen met een kleur gekaderd. Deze onderdelen worden vervolgens verder toegelicht.

• Overzicht van welke medewerkers reeds aanwezig zijn (groene lijn)
  • Drop-down menu om geselecteerde medewerkers te kunnen bewerken of te verwijderen (rode lijn)
  • Een nieuwe pagina toevoegen middels de button ‘Nieuwe pagina’ (blauwe lijn)

Een nieuwe medewerkers pagina toevoegen
Wanneer je op de button ‘Add new’ of op het submenu ‘Add new’ klikt wordt er een pagina getoond waarbij je de mogelijkheid hebt om een nieuwe medewerker en automatisch een nieuwe medewerkers pagina (employee genoemd) toe te voegen aan de werkenbij website.

Hierbij kun je handmatig content toevoegen aan de pagina en instellingen invoeren die specifiek voor de nieuwe medewerkers pagina gelden en de mogelijkheid om de pagina te publiceren op de werkenbij website.

Content toevoegen
Op deze pagina heb je middels een tekst editor de mogelijkheid om content toe te voegen aan de medewerkers pagina. In onderstaand screenshot staan de belangrijkste opties met een kleur gekaderd. Deze opties worden vervolgens verder toegelicht.

Kleur kader

Toelichting

Blauwe kader

De mogelijkheid om de naam van de medewerker in te vullen of de titel van de specifieke medewerkers pagina.

Rode kader

De mogelijkheid om media toe te voegen vanuit de mediabibliotheek.* Dit is de dezelfde functionaliteit zoals, onder andere, beschreven in het artikel Fotoslider aanpassen Je kunt hierbij kiezen uit reeds opgeslagen media of een nieuw bestand dat je kunt uploaden en direct kunt toevoegen, zoals:

• Afbeeldingen
  • Audio
  • Video

Groene kader

De mogelijkheid om middels een menubalk de inhoud binnen de tekst editor naar wens aan te passen, zoals:

• Tekst bolt , cursief maken en onder/doorstrepen
  • Opsommingtekens invoegen
  • Paragraferen
  • Links en- rechts uitlijnen of centreren
  • Links invoegen/bewerken en/of verwijderen
  • Een ‘Meer lezen tag’ invoegen

Paarse kader

Hier wordt de inhoud van de tekst en media getoond, zodat je alvast een inzicht hebt hoe de specifieke medewerkers pagina eruit kan komen te zien.

Instellingen invoeren
Onder de tekst editor en aan de rechterkant van deze pagina heb je mogelijkheid een aantal instellingen in te voeren die specifiek voor deze nieuwe medewerker en medewerkers pagina moeten gaan gelden. Het betreft hierbij de volgende instellingen:

Instellingen onder de tekst editor:

• Employee discription: Persoonlijk
  • Employee discription: Slide
  • Employee discription: Koppeling

Instellingen aan de rechterkant:

• Template instellingen
  • Facets
  • Uitgelichte afbeelding

In de onderstaande screenshots worden deze onderdelen getoond. De aan te passen velden worden vervolgens verder toegelicht.

Employee discription: Persoonlijk

Aan te passen velden

Toelichting

Profielfoto*

De mogelijkheid om een profielfoto van de medewerker te selecteren via het uploaden van een afbeelding via de pc of te selecteren vanuit de mediabibliotheek.

Volledige naam

De mogelijkheid om de volledig naam van de medewerker op te geven. Deze volledige naam wordt tevens getoond op de medewerkers pagina op de werkenbij website.

Functietitel

De mogelijkheid om de functietitel van de medewerker op te geven. Deze volledige functietitel wordt tevens getoond op de medewerkers pagina op de werkenbij website.

Quote

De mogelijkheid om een quote (uitspraak) van de medewerker op te geven. Deze quote wordt tevens getoond op de medewerkers pagina op de werkenbij website.

* Een profielfoto uploaden
Via de bekende upload mogelijkheid zoals deze in eerdere artikelen beschreven zijn, heb je de mogelijkheid om een foto te uploaden vanaf je eigen computer of om een reeds geüploade foto te gebruiken vanuit de mediabibliotheek.

Wanneer je een gewenste afbeelding hebt geüpload of geselecteerd, dan wordt er in beide gevallen een extra scherm met opties getoond.

Dit extra scherm staat als screenshot hieronder vermeld en het geeft je de mogelijkheid om extra informatie omtrent de afbeelding mee te geven en de afbeelding uiteindelijk toe te voegen aan het veld ‘Profielfoto’.

De belangrijkste velden uit dit extra scherm worden vervolgens verder toegelicht.

Aan te passen velden

Toelichting

Titel

De mogelijkheid om de titel van de afbeelding aan te passen

Uitlijning

De mogelijkheid om de uitlijning van de afbeelding aan te passen

Afmeting

De mogelijkheid om de afmeting van de afbeelding aan te passen

Foto toevoegen aan medewerkers pagina
Wanneer je de verplichte en, indien gewenst, optionele velden hebt ingevuld dan kun je de geselecteerde afbeelding toevoegen aan de medewerkers pagina door op de button ‘Invoegen in bericht’ te klikken. Vervolgens wordt de geselecteerd afbeelding getoond bij het veld ‘Profielfoto’ bij het onderdeel ‘Employee discription: Persoonlijk’

Employee discription: Slide

Aan te passen velden

Toelichting

Tonen in slideshow

De mogelijkheid om aan te geven of de medewerkerspagina als afbeelding in de fotoslider getoond dient te worden. Bij ‘Ja’ wordt de afbeelding in de foto slider getoond en kun je vanaf de foto slider direct doorklikken naar de specifieke medewerkers pagina. Bij ‘Nee’ wordt de medewerkers pagina niet getoond in de foto slider.

Achtergrond kleur tekst

De mogelijkheid om de achtergrond kleur van een eventuele specifieke medewerkers slide aan te passen middels de bekende kleurenwaaier.

Tekstkleur

De mogelijkheid om de tekstkleur van een eventuele specifieke medewerkers slide aan te passen middels de bekende kleurenwaaier.

Positie tekst

De mogelijkheid om de positie van de tekst te bepalen welke in de foto van een eventuele specifieke medewerkers slide getoond wordt.

Employee discription: Koppeling

Aan te passen velden

Toelichting

Contactpersoon

De mogelijkheid om een bestaande/geïmporteerde gebruiker vanuit de recruitment applicatie te koppelen aan de nieuwe medewerker, om bijvoorbeeld:

• Op de specifieke medewerkers pagina meer vacatures van deze contactpersoon te tonen.
  • Op de specifieke medewerkers pagina extra beschikbare informatie van deze contactpersoon te tonen.

Gebruiker

De mogelijkheid om een gebruiker te koppelen aan de nieuwe medewerker.

Organisatie

De mogelijkheid om een bestaande/geïmporteerde organisatie of organisatie onderdeel vanuit de recruitment applicatie te koppelen aan de nieuwe medewerker, om bijvoorbeeld:

• Op de specifieke medewerkers pagina meer vacatures van deze organisatie te tonen.
  • Op de specifieke medewerkers pagina extra beschikbare informatie van deze organisatie te tonen.

Template instellingen

Aan te passen velden

Toelichting

Toon titel

De mogelijkheid om aan te geven of de titel van de pagina op de pagina getoond moet worden.

Toon widget gebied

De mogelijkheid om aan te geven of op deze pagina het widget-gebied ‘Dynamisch widget-gebied rechts’ getoond moet worden.

Toon uitgelichte afbeelding

De mogelijkheid om aan te geven of een afbeelding welke geselecteerd is bij onderdeel ‘Uitgelichte afbeelding’ getoond moet worden op deze pagina.

Facets

Aan te passen velden

Toelichting

Facetten kiezen

De mogelijkheid om aan te geven welke facets (zoekfilters) op de medewerkers pagina getoond moeten worden. Door de gewenste facets aan te vinken en tot slot de medewerkers pagina te publiceren worden deze facets getoond op de specifieke medewerkers pagina.

Nieuw facet toevoegen

De mogelijkheid om aan te geven welke (nog niet aan de lijst toegevoegde) facets toegevoegd moeten worden om deze te kunnen selecteren. Door op de link ‘+ Nieuw facet toevoegen’ te klikken wordt er een dropdown menu getoond met facets die geselecteerd en toegevoegd kunnen worden.

Uitgelichte afbeelding

Aan te passen velden

Toelichting

Stel uitgelichte afbeelding in

De mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen aan de medewerkers pagina. Deze afbeelding wordt vervolgens (net als de fotoslider op de homepage) bovenaan en over de breedte van deze pagina getoond.

Indien er een afbeelding is geselecteerd vanuit de mediabibliotheek of is geüpload vanaf een eigen PC wordt deze afbeelding getoond in het onderdeel ‘Uitgelichte afbeelding’ (zie onderstaand screenshot).

Om de medewerkerspagina zichtbaar te laten zijn op de werkenbij website dien je deze pagina te publiceren. De stappen die hiervoor genomen dienen te worden staan beschreven bij Medewerker publiceren.