Contactformulier bewerken

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina een contactformulier (via het onderdeel ‘Contact’) bewerken. Dit kun je doen door op het contactformulier te klikken.

Je komt vervolgens op de specifieke bewerkpagina van dit contactformulier terecht en vervolgens kun je alle reeds ingevoerde velden, content en instellingen, zoals beschreven bij Contactformulier aanmaken, aanpassen.

Wanneer je de gewenste velden, content en instellingen hebt aangepast kun je via de button ‘Opslaan’ de aanpassingen direct doorvoeren op het contactformulier en op het contactformulier op de werkenbij website.