Wordpress gebruiker verwijderen

Print

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina een gebruiker (via het onderdeel ‘Gebruikers’) verwijderen. Dit kun je doen door bij een gebruiker een vinkje achter de naam te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Verwijderen’ te kiezen en op de button ‘Uitvoeren’ te klikken. (zie screenshot).


Wanneer je op de button ‘Uitvoeren’ hebt geklikt wordt de gebruiker direct verwijderd uit het overzicht en heeft de gebruiker per direct geen toegang meer tot het CMS.

Wanneer een gebruiker is verwijderd dan wordt er een vraag gesteld wat er met eventuele aanwezig berichten van deze gebruiker gedaan dient te worden (zie onderstaand screenshot).


Indien je wenst dat alle berichten van deze gebruiker verwijderd worden dan kun je de optie ‘Alle berichten verwijderen’ aanvinken. Wanneer je alle berichten van deze gebruiker wilt koppelen aan een andere gebruiker, dan kun je middels een drop down menu een andere gebruiker aanwijzen.

De gebruiker wordt definitief verwijderd wanneer er een keuze is gemaakt en wanneer er op de button ‘Verwijdering bevestigen’ wordt geklikt.

Tot slot wordt de onderstaande melding getoond dat de gebruiker verwijderd is.


Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen