Mediabestanden verwijderen

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina het mediabestand (via het onderdeel ‘Media’) verwijderen. Dit kun je doen door het gewenste mediabestand aan te klikken of door een vinkje achter de titel van het mediabestand te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Permanent verwijderen’ te kiezen en op de button ‘Uitvoeren’ te klikken. (zie onderstaand screenshot).

Mediabestand verwijderen vanuit onderdeel ‘Acties’

Wanneer je ervoor kiest om een mediabestand te verwijderen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun je het mediabestand dat je wilt verwijderen aanvinken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Permanent verwijderen’ kiezen. Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt, wordt het mediabestand direct verwijdert uit het overzicht en direct verwijderd op de werkenbij website (indien het mediabestand gebruikt wordt op een content pagina).

Vraag en antwoord verwijderen via het aanklikken van de vraag
Wanneer je ervoor kiest om het mediabestand aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van dit mediabestand terecht en kun je dit mediabestand verwijderen door op de link ‘Permanent verwijderen’ te klikken.

Wanneer je op deze link hebt geklikt wordt het mediabestand direct verwijdert uit het overzicht en van de werkenbij website.

Via beide manieren wordt onderstaande melding getoond wanneer het mediabestand succesvol verwijdert is.