Contactpersonen importeren

Vanuit het onderdeel ‘Contactpersonen’ wordt inzichtelijk welke contactpersonen er automatisch geïmporteerd zijn vanuit de recruitment applicatie.

Wanneer je op het onderdeel ‘Contactpersonen’ klikt kom je terecht op een overzichts- en actie pagina waarop je een overzicht hebt van welke contactpersonen er automatisch geïmporteerd zijn (indien van toepassing).

Alleen inzicht in contactpersonen
Het overzicht suggereert dat je zelf handmatig geïmporteerde contactpersonen kunt aanpassen, verwijderen en/of toevoegen. De aanpassingen die je doet zullen niet lang van kracht zijn aangezien elk uur alle contactpersonen overschreven worden door de automatische import. Er worden op dat moment alleen contactpersonen getoond die geïmporteerd zijn vanuit de recruitment applicatie.

De pagina ‘Organisaties’ is dus alleen om inzicht te geven in welke contactpersonen er geïmporteerd zijn en niet om zelf vanuit het CMS contactpersonen toe te voegen, aan te passen of te verwijderen.