Pagina verwijderen

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina de pagina’s (via onderdeel ‘Pagina’s’ of submenu ‘Alle pagina’s’) verwijderen. Dit kun je doen door de gewenste pagina aan te klikken of door een vinkje achter de titel van de pagina te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ te kiezen en op de button ‘Uitvoeren’ te klikken. (zie onderstaand screenshot).

Pagina verwijderen vanuit onderdeel ‘Acties’

Wanneer je ervoor kiest om de pagina te verwijderen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun je de pagina die je wilt verwijderen aanklikken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ kiezen. Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt, wordt de pagina direct verwijdert uit het overzicht.

Pagina verwijderen via het aanklikken van de pagina
Wanneer je ervoor kiest om de pagina aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van deze pagina terecht en kun je de pagina verwijderen door op de link ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ te klikken.

Wanneer je op deze link hebt geklikt wordt de pagina direct verwijdert uit het overzicht.

Via beide bovenstaande vermeldde manieren wordt onderstaande melding getoond wanneer de pagina succesvol verwijdert is.

Indien je in bovenstaande melding op de link ‘Ongedaan maken’ klikt, wordt het verwijderen ongedaan gemaakt en wordt de pagina op de oorspronkelijke plek terug geplaatst in het overzicht van pagina’s. Hiervoor ontstaat onderstaande melding.

Pagina volledig verwijderen van de werkenbij website
Indien de verwijderde pagina opgenomen is in de navigatie bij het onderdeel Menu’s' dient de pagina ook bij het onderdeel Menu’s verwijdert te worden uit de navigatie. Wanneer je dit niet doet blijft de (sub)pagina zichtbaar op de website en wordt bij het aanroepen van de pagina de volgende melding getoond: “Deze pagina bestaat niet meer”.

LET OP: Een pagina is volledig van de website verwijdert wanneer de pagina ook uit de navigatie bij het onderdeel ‘Menu’s’ is verwijdert.