Inloggen op Wordpress CMS

Gebruikers van het VMS kunnen inloggen op de applicatie via de URL:
www.klantURL.nl/wp-admin

Bijvoorbeeld:
http://www.werkenbijconnexys.nl/wp-admin/

Let op: voor sommige klanten kan de inlog url de volgende zijn:
http://urlwebsite.nl/wp-login.php

Bijvoorbeeld:
http://www.werkenbijconnexys.nl/wp-login.php/

Wanneer je deze URL opent, wordt het volgende inlogscherm getoond:

Je kan inloggen door bij het veld “Gebruikersnaam” je eigen e-mailadres in te voeren. Bij het veld “Wachtwoord” dient het wachtwoord ingevoerd te worden.

Indien je het blokje “Deze gegevens onthouden” aanvinkt, is het bij een volgend bezoek niet meer nodig deze gegevens in te vullen.

Wanneer je nog geen wachtwoord hebt, dien je contact op te nemen met de beheerder van de applicatie. Deze beheerder kan voor iedere gebruiker een wachtwoord aanmaken.

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Klik dan op “wachtwoord vergeten”. Aan het e-mailadres dat gekoppeld is aan de betreffende gebruiker wordt dan direct een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Tip: Gebruik voor je wachtwoord minimaal 8 tekens waaronder 1 hoofdletter en 1 cijfer.