Medewerker publiceren

Aan de rechterkant van deze medewerkers pagina (zoals beschreven bij Medewerker toevoegen) heb je mogelijkheid om aan te geven of, en zo ja wanneer de nieuwe pagina gepubliceerd moet worden. In onderstaande screenshots worden de bijbehorende opties getoond. Deze opties worden vervolgens op de volgende verder toegelicht.

Opties

Toelichting

Opslaan als concept

Door op de button ‘Opslaan als concept’ te klikken wordt de medewerkers pagina als concept opgeslagen en nog niet gepubliceerd op de website. Vervolgens kun je op een later moment de als concept opgeslagen pagina terug vinden via het onderdeel ‘Medewerkers’ op het Dashboard en de pagina gaan publiceren.

Voorbeeld

Door op de button ‘Voorbeeld’ te klikken, wordt de nieuwe medewerkers pagina getoond binnen de website en kun je zien hoe deze pagina eruit komt te zien als je besluit deze te publiceren.

Status

Deze optie geeft de status van de medewerkers pagina weer. Door op de link ‘Bewerken’ te klikken kun je deze status aanpassen naar de gewenste status.

Zichtbaarheid

Deze optie geeft de zichtbaarheid van de medewerkers pagina weer. Door op de link ‘Bewerken’ te klikken kun je deze zichtbaarheid aanpassen naar de gewenste (on)zichtbaarheid.

Onmiddellijk publiceren

Deze optie geeft je de mogelijkheid om de medewerkers pagina direct te publiceren of een exacte datum en tijd op te geven wanneer de afbeelding getoond mag worden op de website (bijvoorbeeld bij de start van een campagne).

Naar de prullenbak verplaatsen

Indien je de medewerkers pagina toch niet wenst aan te maken, dan kun je op de link ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ klikken en wordt de pagina direct verwijderd.

Wanneer je alle gewenste instellingen omtrent de medewerkers pagina hebt doorgevoerd en op de button ‘Publiceren’ klikt wordt de pagina gepubliceerd en automatisch toegevoegd aan de werkenbij website.

Bij het onderdeel ‘Publiceren’ zal de status ‘Concept’ automatisch aangepast worden naar ‘Gepubliceerd’. Tevens is de button ‘Publiceren’ automatisch aangepast naar ‘Bijwerken’.