Medewerker bewerken

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina de pagina (via het onderdeel ‘Medewerkers’) bewerken. Dit kun je doen door de pagina aan te klikken of door een vinkje achter de titel van de pagina te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Bewerken’ te kiezen en op de button uitvoeren te klikken. (zie onderstaand screenshot).

Medewerkers pagina bewerken vanuit onderdeel ‘Acties’

Wanneer je ervoor kiest om de pagina aan te passen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun je de pagina die je wilt aanpassen aanvinken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Bewerken’ kiezen. Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt ontstaan er een aantal voorgeselecteerde opties. Deze opties worden in onderstaand overzicht verder toegelicht.

Opties

Toelichting

Facets

De mogelijkheid om andere of meer/minder facets te selecteren

Status

De mogelijkheid om de status van de medewerkers pagina te veranderen. Bijvoorbeeld van concept naar gepubliceerd.

Medewerkers pagina bewerken via het aanklikken van de pagina
Wanneer je ervoor kiest om de medewerkers pagina aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van deze pagina terecht en kun je alle reeds ingevoerde velden, content en instellingen aanpassen.

Wanneer je de gewenste velden, content en instellingen hebt aangepast (zoals beschreven bij Medewerker toevoegen en Medewerker publiceren) kun je via de button ‘Bijwerken’ de aanpassingen direct doorvoeren op de werkenbij website.