Berichten publiceren

Aan de rechterkant van deze pagina (zoals bijvoorbeeld beschreven bij Bericht aanmaken)  heb je mogelijkheid om aan te geven of, en zo ja wanneer het nieuwe (nieuws) bericht gepubliceerd moet worden. In onderstaand screenshot worden de bijbehorende opties getoond. Deze opties worden vervolgens op de volgende verder toegelicht.

Opties

Toelichting

Opslaan als concept

Door op de button ‘Opslaan als concept’ te klikken wordt  het (nieuws) bericht als concept opgeslagen en nog niet gepubliceerd op de website. Vervolgens kun je op een later moment het als concept opgeslagen bericht terug vinden via het onderdeel ‘Berichten’ op het Dashboard het bericht te gaan publiceren.

Voorbeeld

Door op de button ‘Voorbeeld’ te klikken, wordt  het nieuwe (nieuws) bericht getoond binnen de website en kun je zien hoe dit bericht eruit komt te zien als je besluit deze te publiceren.

Status

Deze optie geeft de status van het (nieuws) bericht weer. Door op de link ‘Bewerken’ te klikken kun je deze status aanpassen naar de gewenste status.

Zichtbaarheid

Deze optie geeft de zichtbaarheid van het (nieuws) bericht weer. Door op de link ‘Bewerken’ te klikken kun je deze zichtbaarheid aanpassen naar de gewenste (on)zichtbaarheid.

Onmiddellijk publiceren

Deze optie geeft je de mogelijkheid om het (nieuws) bericht direct te publiceren of een exacte datum en tijd op te geven wanneer het bericht getoond mag worden op de website (bijvoorbeeld bij de start van een campagne).

Naar de prullenbak verplaatsen

Indien je het bericht toch niet wenst aan te maken, dan kun je op de link ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ klikken en wordt de pagina direct verwijderd.

Wanneer je alle gewenste instellingen omtrent het (nieuws) bericht hebt doorgevoerd en op de button ‘Publiceren’ klikt wordt het (nieuws) bericht gepubliceerd en automatisch toegevoegd aan de werkenbij website.

Bij het onderdeel ‘Publiceren’ zal de status ‘Concept’ automatisch aangepast worden naar ‘Gepubliceerd’. Tevens is de button ‘Publiceren’ automatisch aangepast naar ‘Bijwerken’