Berichten verwijderen

Print

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina het (nieuws) bericht (via het onderdeel ‘Berichten’) verwijderen. Dit kun je doen door de gewenste pagina aan te klikken of door een vinkje achter de titel van de pagina te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ te kiezen en op de button ‘Uitvoeren’ te klikken. (zie screenshot op de volgende pagina).

(nieuws) Bericht verwijderen vanuit onderdeel ‘Acties’

Wanneer je ervoor kiest om het (nieuws) bericht te verwijderen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun je het bericht dat je wilt verwijderen aanvinken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ kiezen. Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt, wordt het bericht direct verwijdert uit het overzicht en direct verwijderd op de werkenbij website.

(nieuws) Bericht verwijderen via het aanklikken van de pagina
Wanneer je ervoor kiest om het (nieuws) bericht aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van dit bericht terecht en kun je het bericht verwijderen door op de link ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ te klikken.


Wanneer je op deze link hebt geklikt wordt de pagina direct verwijdert uit het overzicht en van de werkenbij website.

Via beide manieren wordt onderstaande melding getoond wanneer het (nieuws) bericht succesvol verwijdert is.


Indien je in bovenstaande melding op de link ‘Ongedaan maken’ klikt, wordt het verwijderen ongedaan gemaakt en wordt het bericht op de oorspronkelijke plek terug geplaatst in het overzicht van (nieuws) berichten. Hiervoor ontstaat onderstaande melding.


Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen