Contactformulier verwijderen

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina het contactformulier (via het onderdeel ‘Contact’) verwijderen. Dit kun je doen door het gewenste contactformulier aan te klikken of door een vinkje achter de het contactformulier te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Verwijderen’ te kiezen en op de button ‘Uitvoeren’ te klikken. (zie onderstaand screenshot).

Contactformulier verwijderen vanuit onderdeel ‘Acties’

Wanneer je ervoor kiest om het contactformulier te verwijderen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun je het contactformulier dat je wilt verwijderen aanvinken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Verwijderen’ kiezen. Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt, wordt het contactformulier direct verwijdert uit het overzicht en direct verwijderd op de werkenbij website.

Contactformulier verwijderen via het aanklikken van het contactformulier
Wanneer je ervoor kiest om het contactformulier aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van dit contactformulier terecht en kun je het contactformulier verwijderen door op de link ‘Verwijderen’ te klikken.

Wanneer je op deze link hebt geklikt wordt het contactformulier direct verwijderd uit het overzicht en van de werkenbij website.

Via beide manieren wordt onderstaande melding getoond wanneer het contactformulier succesvol verwijdert is.