Veelgestelde vragen (FAQ) bewerken

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina een vraag en bijbehorend antwoord (via het onderdeel ‘FAQ’S’) bewerken. Dit kun je doen door op de vraag te klikken of door een vinkje achter de titel van de vraag te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Bewerken’ te kiezen en op de button uitvoeren te klikken. (zie onderstaand screenshot).

Vraag bewerken vanuit onderdeel ‘Acties’

Wanneer je ervoor kiest om de vraag en het antwoord aan te passen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun je de vraag en het antwoord welke je wilt aanpassen aanvinken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Bewerken’ kiezen. Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt ontstaan er één voorgeselecteerde optie. De optie worden in hieronder toegelicht.

Optie

Toelichting

Status

De mogelijkheid om de status van de vraag ene het antwoord te veranderen. Bijvoorbeeld van concept naar gepubliceerd.

Vraag bewerken via het aanklikken van de pagina
Wanneer je ervoor kiest om de vraag aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van deze vraag en het antwoord terecht en kun je alle reeds ingevoerde velden, content en instellingen aanpassen.

Wanneer je de gewenste velden, content en instellingen hebt aangepast (zoals beschreven bij Veelgestelde vragen (FAQ) aanmaken en Veelgestelde vragen (FAQ) publiceren) kun je via de button ‘Bijwerken’ de aanpassingen direct doorvoeren op de werkenbij website.