Veelgestelde vragen (FAQ) verwijderen

Je kunt vanuit de overzichts- en actie pagina de vraag en het antwoord (via het onderdeel ‘FAQ’S’) verwijderen. Dit kun je doen door de gewenste vraag aan te klikken of door een vinkje achter de titel van de vraag te plaatsen en vanuit het onderdeel ‘Acties’ de keuze ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ te kiezen en op de button ‘Uitvoeren’ te klikken. (zie onderstaand screenshot).

Vraag en antwoord verwijderen vanuit onderdeel ‘Acties’

Wanneer je ervoor kiest om de vraag en het antwoord te verwijderen vanuit het onderdeel ‘Acties’ dan kun de vraag die je wilt verwijderen aanklikken en vanuit het onderdeel ‘Acties’ voor ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ kiezen. Wanneer je vervolgens op de button ‘Uitvoeren’ klikt, wordt de vraag direct verwijdert uit het overzicht en direct verwijderd op de werkenbij website.

Vraag en antwoord verwijderen via het aanklikken van de vraag
Wanneer je ervoor kiest om de vraag aan te klikken kom je op de specifieke bewerkpagina van deze vraag terecht en kun je de vraag verwijderen door op de link ‘Naar de prullenbak verplaatsen’ te klikken.

Wanneer je op deze link hebt geklikt wordt de vraag direct verwijdert uit het overzicht.

Via beide bovenstaande vermeldde manieren wordt onderstaande melding getoond wanneer de vraag succesvol verwijdert is.

Indien je in bovenstaande melding op de link ‘Ongedaan maken’ klikt, wordt het verwijderen ongedaan gemaakt en wordt de pagina op de oorspronkelijke plek terug geplaatst in het overzicht van vragen. Hiervoor ontstaat onderstaande melding.