Release 3.0.1.1

De beste wensen voor 2013!

Graag informeren wij je dat release 3.0.1.1 op maandagavond 2 januari a.s. uitgevoerd zal worden. Het volgende wordt onder andere opgepakt:
 

Nieuw

 • Meerdere advertenties voor dezelfde publicatie

Het is vanaf nu mogelijk om voor publicaties van het type 'Eigen site' in hetzelfde tijdsslot nog een advertentie aan te maken, mits deze wel een andere advertentietekst heeft. Hierdoor kunnen dus zowel Engelse als Nederlandse teksten gepubliceerd worden.

 • Advertentieteksten verplicht maken

In deze release zijn velden van de advertentietekst weer verplicht te maken. Dit kon in Nextgen wel, maar in Fastfoward nog niet. De verplichting is nu weer mogelijk op de velden 'Weergave functienaam', 'Weergave Organisatie', 'Ondertitel', 'Bedrijfsinformatie', 'Functieomschrijving', 'Functie-eisen', 'Arbeidsvoorwaarden' en 'Contactinfo'.

 • Tijdstip gesprek plannen verplicht maken

Bij het zetten van een gesprek-stap kun je nu van het 'tijdstip' een verplicht veld maken.

Verbeteringen en Oplossingen

 • Kandidaat foto's

Het probleem omtrent het niet kunnen openen van een kandidaat dossier in verband met een vreemd formaat afbeelding is opgelost

 • Inschrijving invoeren: recruiter verandert niet mee

Wanneer je nu een inschrijving handmatig toevoegd bij een kandidaat en daarbij werd een vacature kiest wordt ook de recruiter van de betreffende vacature vastgelegd bij de inschrijving. Wanneer je toch een andere vacature selecteert dan verandert in deze release de recruiter automatisch mee.

 • Kandidaten niet meer zichtbaar

Enkele klanten hadden last van klanten die uit de workflow verdwenen. Dit kwam voor bij het plannen van een gesprek op de huidige dag. Dit kwam door het niet correct vastleggen van het tijdstip. In deze release is deze fout hersteld.

 • Data afscherming, nieuwe impliciete regel 'Publicatie Extern Bureau'

Er is een impliciete regel toegevoegd aan de module Data-afscherming. Deze nieuwe regel verzorgt een betere toegang tot de contactpersoon van een externe bureau.

 • V-Calendar

V-Calendar is verbeterd. Het ondersteunt nu ook diverse versies van Outlook, zoals 2000, 2007 en 2010. In de releasenote staat een compleet overzicht van e-mail- en agenda programma's die nu worden ondersteund.

 • Naamgeving bijlagen

Wanneer, bijvoorbeeld bij het aanmaken van een mailcontact een bijlage werd toegevoegd werd de bijlage hernoemd naar Brief.doc. De originele naam van het document ging dus verloren. Deze fout is hersteld.

 • Export talentpool

Talentpools met inschrijvingen op evenementen gaven in sommige gevallen een fout bij het maken van een export. Deze fout is opgelost.

 • Signaal voordracht beantwoord

De signalering die hoort bij de beantwoorde voordracht werkte niet correct in Fastforward, doordat het tijdstip dat werd weggeschreven bij het signaal niet correct was. Dit is hersteld.

Opmerkingen