Storing 24 oktober & Uitstel release 3.2.0.3

Op 24 oktober hebben wij een korte verstoring ervaren in de Fast Forward applicatie. Deze storing zorgde ervoor dat gebruikers niet konden inloggen en niet verder konden werken. De storing begon rond 14:37 en werd direct opgemerkt door diverse monitoring systemen en mensen. Vanaf dat moment is er actie ondernomen om de storing zo kort mogelijk te houden. Gebruikers werden automatisch uitgelogd door de applicatie.

 Rond 15:07 was de applicatie weer volledig beschikbaar.

Oorzaak


Op dit moment wordt er nog onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak van deze verstoring. Zodra wij hier meer informatie over hebben, zal dit worden gedeeld. Momenteel is het vermoeden dat de login servers onderling in conflict waren met elkaar. De onderlinge communicatie is nu uitgezet waardoor het probleem niet meer op mag treden. De exacte oorzaak wordt nog verder onderzocht.

Uitstel release 3.2.0.3


Door de verstoring is er voor gekozen om de uitrol van de release 3.2.0.3 te verplaatsen naar maandag 4 november. Hierdoor is de verstoring beter te onderzoeken. De inhoud van de release zal exact hetzelfde blijven. Alle details over de release zijn terug te vinden in de Community.

Opmerkingen