November 2013: Updates en Hotfixes Wordpress

Op 8 november 2013 zijn een aantal hotfixes en updates uitgerold binnen het CMS. Hierdoor zijn onderstaande zaken opgelost/verbeterd en toegevoegd binnen het CMS:
  • Een aantal kleine aanpassingen voor het laden van javascript zodat de websites sneller laden.
  • De bug op de sorteringen 'Nieuwste eerst' en 'Oudste eerst' op de vacatureoverzichtspagina is opgelost
  • De linkkleur in de menubalk is nu handmatig aan te passen via Thema's --> Aanpassen. Hierdoor kun je de tekst in de menubalk een eigen kleur geven.
  • De schaduw achter de tekst in de fotoslider is vanaf nu handmatig aan te passen. Je kan nu bepalen of je wel of geen schaduw achter de letters wilt hebben via de optie 'Text Shadow' in het scherm waarop je de slide bewerkt in het CMS.
Wordpress 3.7.1
Bij het uitrollen van deze hotfixes en updates hebben we tevens besloten Wordpress te updaten naar de meest recente versie, namelijk 3.7.1. Wil je meer weten over deze update, bezoek dan de volgende pagina: "urlvaneigenwebsite"/wp-admin/about.php?updated

Werkenbij site en CMS volledig up to date
Door het uitrollen van deze hotfixes en updates zijn de werkenbij website, het CMS, alle plugins en de themes volledig up to date.