Aanpassingen inlogpagina

Wanneer het gaat om veiligheid van gegevens nemen wij alleen genoegen met het allerbeste. Er wordt alles aan gedaan om Fast Forward te laten voldoen aan de allerlaatste veiligheidsnormen. Om de veiligheid van Fast Forward te garanderen voeren wij regelmatig controles uit. Tijdens deze controles worden mogelijke veiligheidsrisico’s in kaart gebracht en opgelost.

Uit een recentelijke controle is gebleken dat de methode waarmee de bedrijfsnaam, gebruikersnaam en wachtwoord niet langer als zeer veilig beschouwd kan worden. Er is daarom besloten om deze methode te vervangen. Dit betekent dat de inlogpagina zal veranderen. De vinkjes om de bedrijfsnaam, gebruikersnaam en wachtwoord mee te onthouden zullen verdwijnen. De inlogpagina zal deze gegevens niet langer onthouden. 

Wat betekent dat voor mij?
Zodra de wijziging is uitgevoerd is de inlogpagina jouw gegevens vergeten. Dit betekent dat je de eerste keer zelf jouw gegevens moet invoeren om in te kunnen loggen. Onthoud de volgende gegevens goed zodat je kan inloggen. 

Bedrijfsnaam, Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Maar, dat is onhandig.. Ik vergeet vaak mijn inloggegevens.
Ook wij vergeten onze inloggevens wel eens. De inlogpagina kan, ook na de wijziging, een nieuw wachtwoord toesturen. Dit wachtwoord zal binnen 5 minuten in jouw e-mailbox verschijnen. Vaak zijn nieuwe, door de applicatie aangemaakte wachtwoorden erg moeilijk te onthouden. Het wachtwoord is eenvoudig te wijzigen in een wachtwoord dat je wel goed kan onthouden via het menu ‘Instellingen’. Een uitgebreide uitleg staat hier.

Opslaan op je eigen PC
Bij veel organisaties is het mogelijk om het wachtwoord op te slaan in de browser. De browser zal na het inloggen vragen of je de inloggegevens wil onthouden. Gebruik hiervoor het knopje 'Onthoud mij' om de browser een handje te helpen. 

Echter is deze functionaliteit niet bij alle organisaties geactiveerd. Dit kan worden nagevraagd bij de lokale ICT afdeling. De beveiligingswijzigingen zullen uitgevoerd worden met een beheerrelease. Wij zullen je op tijd op de hoogte brengen.

Ander uiterlijk 
Ook het uiterlijk van de inlogpagina zal veranderen. Zodra je de onderstaand inlogpagina te zien krijgt, zijn alle veiligheidswijzigingen doorgevoerd. Single Sign-on
Klanten met Single Sign-on zullen geen tijdelijke hinder ondervinden van de wijzigingen.


Voor eventuele vragen over deze wijziging, mag je altijd contact opnemen met de Customer Support op 010 4980 988 of een e-mail sturen aan servicedesk@connexys.com 

Opmerkingen