Weergave van de dossiers aanpassen

In Connexys heeft de mogelijkheid om zeer veel informatie op te slaan. Alle velden worden standaard getoond aan elke gebruiker, maar lang niet alle velden worden gebruikt. De 3 weergave buttons bieden hier een oplossing. 

De 3 weergave knoppen vind je naast de bewerken knop (of de moersleutel als beheerder). Met deze 3 knoppen is het mogelijk om de weergave in een dossier aan te passen. Dit is mogelijk in alle hoofddossiers. (Kandidaten, Inschrijvingen, Vacatures, Contactpersonen, Organisaties, Evenementen en Contacten) Elke knop heeft een andere werking. Er worden 3 opties geboden: 

Linker knop
De linker knop toont alle velden zoals je gewend bent. Deze knop staat standaard ingesteld. 

Middelste knop
De middelste knop toont alleen de velden die ingevuld zijn. Hierdoor worden de meeste dossiers een stuk overzichtelijker. Wanneer je op Bewerken klikt, worden wel alle velden getoond zodat je deze kan invullen. 

Rechter knop
De rechter knop toont een samenvatting die jij zelf mag inrichten. Hier worden alleen velden getoond die jij hebt gekozen. De allereerste keer worden er een aantal standaard velden getoond. Uiteraard mogen deze aangepast worden. 

Het aanpassen van deze samenvatting gaat als volgt

1. Klik op de rechter knop. De samenvatting wordt getoond.
2. Klik op de moersleutel onder de knop Verwijderen. 

3. Een keuze menu verschijnt waarmee de gewenste velden gekozen kunnen worden. Sleep de gewenste velden naar de linkerkant. De volgorde kan ook ingericht worden door de velden aan de linkerzijde op te pakken en te verplaatsen. 
4. Is de samenvatting helemaal naar wens? Klik op opslaan. 

De samenvatting is persoonlijk. Andere gebruikers mogen hun eigen samenvatting maken en zullen jouw samenvatting niet te zien krijgen.

Opmerkingen