Stamtabel aanroepen

De SGT maakt gebruik van aanroepen om lijstjes te vullen en filters te maken. Deze aanroepen zijn ook los opvraagbaar en kunnen dienen als goede basis voor werkenbij omgevingen naast de vacature XML. De aanroepen:

STAMTABEL AANROEP
Soort contract http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=ADV_ADV_SOORT_CONTRACT
Branches http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=ADV_BRA_ID
Functiegroepen http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=ADV_FGR_ID_1
Functie http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=ADV_FUNCTIE_ID
Jaren Ervaring http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=ADV_JAREN_ERVARING
Land http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=ADV_LAND_ID
Opleidingsniveau http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=ADV_OLU_ID
Regio's http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=ADV_REG_ID
Taal http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=AVE_ADV_TAAL
Fulltime http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=OPE_FULLTIME
Contractduur http://www.connexys.nl/<klant>site/content.xml?p_target=OPE_OSE_CONTRACTDUUR
Totale org structuur http://www.connexys.nl/<klant>public/run/xml_feed.organisatie_structuur (alleen indien beschikbaar gesteld door Connexys)