Document downloaden en documenten samenvoegen tot PDF

Zeer binnenkort komt het er aan! Documenten downloaden en samenvoegen tot PDF wordt toegevoegd aan de applicatie! Dit idee is door de Community aangedragen en heeft zeer veel stemmen ontvangen. In de eerst volgende release zal deze nieuwe functionaliteit worden opgeleverd. 

Onze Lead Developer Arne van den Ing is zo enthousiast over de functionaliteit dat hij er een teaser video over gemaakt heeft. Over de muziekkeuze valt te twisten, maar de video toont zeer goed welke mogelijkheden straks beschikbaar zijn. 

Voor degene die de video niet mogen afspelen, dit is de functionaliteit die binnenkort beschikbaar komt: 

 • Stuk voor stuk downloaden van de documenten (zoals vanouds) 
 • Groepsgewijs downloaden van documenten bij 1 kandidaat, inclusief voorblad.
 • Groepsgewijs downloaden van documenten van alle inschrijvingen bij 1 vacature, inclusief voorblad.
 • Groepsgewijs downloaden van documenten bij voordrachten vanuit de applicatie, inclusief voorblad. 
 • Downloaden van documenten in het Voordrachtenscherm per kandidaat, inclusief voorblad (Dit mag een hiringmanager dus doen!) 

Opmerkingen

 • Avatar
  Logten, (Janny) van

  Hallo,

  Het komt wel eens voor dat kandidaten een motivatie mailen. Als wij die mail uploaden als brief, wordt het .msg bestand niet meegenomen is het samenvoegen van documenten. Kan dat aangepast worden?

  Groet,
  Janny van Logten
  Enexis

 • Avatar
  Carin Everaars

  Beste Janny,

  Hartelijk dank voor jouw vraag. Ik ga hiervoor een wijzigingsverzoek voor je indienen via het ticket #10846. Een workarround is om nu het document van de kandidaat vanuit Outlook eerst op te slaan als .doc bestand. Dit bestandstype ondersteunen wij wel.

  Vriendelijke groeten,
  Carin Everaars
  Service Delivery

 • Avatar
  Carin Everaars

  Beste Janny,
  Dit specifieke bestandsformaat kunnen we niet lezen. De work-arround is om de bestanden die jullie via de e-mail (Outlook) binnen krijgen eerst op te slaan op je eigen pc onder een ander bestandsformaat (bijvoorbeeld.doc, .docx, .odt, .txt). Deze bestandsformaten ondersteunen we wel. Hier kun je meer over lezen in het artikel https://support.connexys.nl/hc/nl/articles/201933246-Ondersteunde-bestandstypes​.

 • Avatar
  Doornewaard, (Jiska) J.

  Hij geeft bij mij aan dat het samenvoegen mislukt is omdat docx niet ondersteund wordt. Hoe zit dit?