Nieuwe functionaliteit, soms alleen beschikbaar in nieuwe browsers

Het Fast Forward team is altijd op zoek naar de beste oplossingen en snelste manier van werken. Om dit te bewerkstelligen wordt er soms gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken. Door gebruik te maken van deze technieken wordt de applicatie sneller en kunnen er meer gebruikersvriendelijke toepassingen worden gemaakt. 

Soms worden er technieken gebruikt die alleen werken in de nieuwste browserversies. Dit betekent dat de functionaliteit in sommige gevallen niet beschikbaar zal zijn voor gebruikers met een lage versie van een ondersteunde browser. In deze situatie zal de applicatie dit ook aangeven met een melding.

Wil je altijd gebruik kunnen maken van de allernieuwste functionaliteit? Update jouw browser vandaag nog of download een van de onderstaande browsers. 

Mochten er vragen zijn ontstaan na aanleiding van dit artikel, dan mag je altijd contact opnemen met de Customer Service of een comment achterlaten in dit artikel. 

Veel gestelde vragen

  • Vraag: Ik mag niet downloaden op kantoor.. Krijg ik dan de nieuwste functionaliteit niet? 

Antwoord: Helaas is het dan zo dat sommige nieuwe functionaliteit niet werkt. De applicatie zal dit aangeven met een duidelijk melding bij de functionaliteit. 

  • Vraag: Hoe weet ik of mijn browser goed genoeg is? En waar kan ik dat controleren?

Antwoord: Per functionaliteit zal vermeld worden wat de specificaties zijn. Dat kan je altijd terugvinden in de releasenotes. Voor het achterhalen welke browser je op dit moment hebt, is er ook een korte instructie beschikbaar. 

  • Vraag: Welke functionaliteit hebben we het dan over? Mis ik echt iets? 

Antwoord: De eerstvolgende functionaliteit zal Document preview & redigeren zijn. Deze functionaliteit werkt met HTML 5 en werkt daarom alleen in de nieuwste browsers. In deze video is te zien wat de functionaliteit precies doet. In de toekomst zullen meer functionaliteiten volgen die alleen werken in de nieuwste browsers. 

  • Vraag: Ja, maar... Ik kan er niets aan doen dat mijn browser zo laag is. Werkt het straks nog wel?! 

Antwoord: Wij zullen er voor zorgen dat de kerntaken altijd goed en snel blijven werken in de ondersteunde browser. Het gaat vooral om nieuwe functionaliteit die het werken met de applicatie nog sneller en effectiever maken. 

Opmerkingen