Twee Community ideeën, Voordrachtentermijn & Downloaden

In de volgende release twee ideeën vanuit de Community verwerkt! Eerder meldde ik al dat het document downloaden en samenvoegen tot PDF beschikbaar komt. Dit maakt het delen van grote getallen Cv's en brieven vele malen makkelijker. 

Nu mag ik melden dat de voordrachtentermijnen aanpasbaar worden. Dit idee ontving in de oude Community in de eerste dagen direct veel stemmen. Judith Winkel, de aandrager van het idee, had hiermee een van de snelst stijgende ideeën ingediend. 

De voordrachtentermijnen bepalen hoe lang informatie beschikbaar is in het voordrachtenscherm en hoe snel de ontvanger van de voordracht moet reageren. Deze beide termijnen zijn straks instelbaar in Beheer. 

De instelling 'Termijn voordrachten beschikbaar' bepaald hoe lang de informatie in het voordrachtenscherm zichtbaar is. Dit is standaard 30 dagen en kan opgerekt worden tot maximaal 120 dagen.

De instelling 'Reactie termijn voordracht' zorgt voor de standaard reactietijd die een ontvanger van de voordracht heeft. Dit is standaard 7 dagen en kan opgerekt worden tot maximaal 30 dagen. Deze termijn is ook wel bekend als 'Antwoord terug voor' in de applicatie. Deze termijn wordt gebruikt om een signaal te activeren. 

Als extraatje is de gratis module 'Automatisch voordragen' nu in te schakelen vanuit de applicatie. Met automatisch voordragen is het mogelijk om alle nieuw binnengekomen kandidaten automatisch voor te dragen aan een contactpersoon. De applicatie voert deze handelingen elke dag opnieuw uit, zodat de recruiter dit niet hoeft te doen. Automatisch voordragen is per vacature in te stellen en staat standaard uit bij zowel de vacature en in de applicatie. Een Beheerder kan de functionaliteit inschakelen. Elke recruiter kan dit vervolgens inschakelen bij een vacature. 

Wij blijven de Community lezen en reageren op ideeën die gedeeld worden om zo de beste toevoegingen of verbeteringen eruit te filteren. Dus laat jouw idee achter in de Community en vergeet niet te stemmen en te reageren op de andere ideeën! Zo zorgen wij er samen voor dat Fast Forward een applicatie blijft waarmee je snel jouw werk gedaan krijgt en tijd bespaart. 

Opmerkingen